Over ons 2017-06-11T12:52:07+00:00

Over ons

Het kantoor

Van Loo Van Riel advocaten is gevestigd in Breda en staat zakelijke en particuliere klanten bij. Wij gaan in ons werk altijd uit van kwaliteit en betrokkenheid. Dat zijn onze kernwaarden bij alles wat we doen.

Zakelijk

Van Loo Van Riel advocaten richt zich voornamelijk op juridische dienstverlening en advisering aan het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Van Loo Van Riel advocaten heeft een proactieve en praktijkgerichte benadering op de rechtsgebieden die voor de onderneming essentieel zijn, zoals ondernemings- en handelsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht.

 

Wij denken voor en met de ondernemer mee. Als het kan proberen we procedures te voorkomen. Als we voor u naar de rechter stappen, dan kunt u rekenen op een krachtige advocaat aan uw zijde.

 

Van Loo Van Riel advocaten investeert in het bouwen van langdurige relaties. Zowel met haar zakelijke als met particuliere klanten.

Particulier

Van Loo Van Riel advocaten is er ook voor de particulier klant, consument en werknemer. We weten dat u behoefte heeft aan een advocaat die betrokken is bij uw zaak, bereikbaar is en alles voor u uit de kast haalt. Met onze praktijkgerichte benadering nemen wij uw zorgen uit handen.

 

Tarieven

Van Loo Van Riel advocaten hanteert een scherp tarief. In bepaalde gevallen kunnen particulieren zelfs gebruik maken van pro deo rechtsbijstand (door de overheid gesubsidieerde rechtsbijstand / de toevoeging) Uiteraard bekijken wij ook per kwestie of een vaste prijsafspraak tot de mogelijkheden behoort.

Kennismakingsgesprek

Wij onderstrepen onze toegankelijkheid door ruime openingstijden te hanteren. Voor ondernemers en particulieren is het vaak lastig om tussen normale kantooruren langs te komen. Komt u gerust langs voor een gratis kennismakingsgesprek en bel voor een afspraak wanneer het u het beste uitkomt. Want wij zijn er immers voor u!

Visie & Missie

Van Loo van Riel advocaten geeft haar klanten graag een duidelijk en reëel verwachtingspatroon. Wij vinden het belangrijk om betrokken en toegankelijk te zijn. Onze klant is geen dossiernummer, maar een gewaardeerde relatie.

 

Van Loo van Riel advocaten investeert in haar klanten en hoopt daarmee te kunnen bouwen aan langdurige relaties. Met deze aanpak streven wij naar extra service voor onze klanten.