Studentstage

Ter versterking van ons team zijn wij per januari/februari 2024 op zoek naar enthousiaste studenten die in de afrondende fase van hun WO-studie (bachelor of master) zitten. Wij richten ons met name op advies aan ondernemers in het MKB alsmede particuliere klanten. Onze zakelijke en particuliere klanten staan wij bij in verschillende rechtsgebieden, zoals o.a. arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en ondernemende studenten, die daarnaast initiatiefrijk zijn en zelfstandig taken kunnen uitvoeren. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent klantgericht en beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. De duur van de stage en het aantal dagen kan in overleg worden bepaald.

Wat bieden we?

Wij bieden een professionele en prettige werkomgeving waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tijdens een studentstage bij ons kantoor laten wij je onder begeleiding kennis maken met de dagelijkse rechtspraktijk en bieden wij de mogelijkheid om zittingen bij te wonen. Wij staan onze klanten bij in meerdere rechtsgebieden, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om kennis te maken met verschillende praktijken. De verschillende rechtsgebieden geven daarnaast afwisseling in de werkzaamheden.

Interesse?

Stuur dan je CV en een motivatie naar info@vlvr.nl onder vermelding van ‘studentstage’. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Bovendien is ons kantoor altijd op zoek naar gemotiveerde studenten. Daarom nodigen wij je ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen.

Advocaat-medewerker

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde en ondernemende advocaat-medewerkers met meer dan 3 jaar aan werkervaring. Een eigen praktijk en specialisaties aansluitend op onze praktijk zijn een pré. Uiteraard staan wij ook open voor het uitbreiden naar nieuwe specialisaties binnen ons kantoor.

Wij bieden een professionele en prettige werkomgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Afhankelijk van ervaring, expertise en netwerk zijn de arbeidsvoorwaarden in overleg vast te stellen.

Bij interesse in deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief vergezeld met motivatie en CV naar: info@vlvr.nl onder vermelding van ‘vacature advocaat-medewerker’.