Studentstage

Van Loo Van Riel Advocaten is gedurende het hele jaar op zoek naar enthousiaste studenten die in de afrondende fase van hun WO-studie (bachelor of master) zitten. Tijdens een studentstage bij ons kantoor laten wij je onder begeleiding kennis maken met de dagelijkse rechtspraktijk.

Wij staan zakelijke en particuliere klanten bij in verschillende rechtsgebieden, zoals o.a. arbeidsrecht, huurrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Hierdoor bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende rechtspraktijken.

De duur en het aantal dagen per week van de studentstage kan in onderling overleg worden bepaald.

Heb je interesse in een studentstage bij ons kantoor? Stuur dan een sollicitatiebrief vergezeld met motivatie en CV naar: info@vlvr.nl onder vermelding van ‘studentstage’. We laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Bovendien is ons kantoor altijd op zoek naar gemotiveerde studenten. Daarom nodigen wij je ook van harte uit om een open sollicitatie te sturen.

Advocaat-medewerker

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde en ondernemende advocaat-medewerkers met meer dan 3 jaar aan werkervaring. Een eigen praktijk en specialisaties aansluitend op onze praktijk zijn een pré. Uiteraard staan wij ook open voor het uitbreiden naar nieuwe specialisaties binnen ons kantoor.

Wij bieden een professionele en prettige werkomgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Afhankelijk van ervaring, expertise en netwerk zijn de arbeidsvoorwaarden in overleg vast te stellen.

Bij interesse in deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief vergezeld met motivatie en CV naar: info@vlvr.nl onder vermelding van ‘vacature advocaat-medewerker’.