Meer informatie voor ondernemers.

Advocaten voor ondernemers

In onze visie heeft de ondernemer behoefte aan antwoorden op concrete vragen over zijn organisatie of over zijn dagelijkse praktijk. Wij maken dan ook enkel onderscheid tussen bedrijfsstructuur en bedrijfsactiviteiten.

Bij bedrijfsstructuur kun je onder andere denken aan vragen over de oprichting, verkoop, faillissement, samenwerking, bedrijfsovernames.

Bij bedrijfsactiviteiten denken wij aan de verschillende overeenkomsten en handelscontracten, alsook aan de nodige (gerechtelijke) procedures.

Van Riel advocaten heeft als doel om je perspectief te bieden bij al jouw zakelijke vraagstukken. Of het nu een wijziging in de organisatiestructuur betreft of een handeling in de dagelijkse praktijk.

Onze diensten

Van Riel advocaten is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van ondernemers in deze materie. Wij kunnen u begeleiden vanaf de oprichting van uw bedrijf, alsmede met de groei daarvan, tot en met de verkoop of beëindiging van de onderneming. Door scherp te onderhandelen proberen wij de gang naar de rechter te voorkomen. Maar mocht het nodig zijn om te procederen, dan kunt u rekenen op een krachtige advocaat aan uw zijde.

Komt u gerust eens langs of maak een afspraak op een tijdstip dat het u uitkomt. Van Riel advocaten hanteert ruime openingstijden om het voor u gemakkelijk te maken.

Heb je inhoudelijke vragen?

Vraag een gratis intakegesprek aan en ontvang antwoorden op al je vragen.