Bieden perspectief in de dagelijkse praktijk.

Over ons

De klanten die aan ons kantoor zijn verbonden zijn hoofdzakelijk relaties waarmee wij een langdurige samenwerking hebben opgebouwd of opbouwen. Dat geldt zowel voor de particuliere klant als de ondernemer. Wij investeren graag in deze relaties om onze kennis van de organisatie van onze klant, alsook de branche waarin onze relatie actief is, actueel te houden. Wij staan zoveel mogelijk naast onze klanten, als sparringpartner in de dagelijkse praktijk.

Onze particuliere klanten, consumenten en werknemers hebben behoefte aan een advocaat die betrokken is bij hun zaak, goed bereikbaar is en zo nodig tot het uiterste gaat. Met onze praktijkgerichte benadering nemen wij uw zorgen uit handen.

Op ieder rechtsgebied waarin wij adviseren hebben wij één of meerdere pragmatische en ondernemende specialisten in ons team. Als wij de kennis niet in huis hebben, werken wij samen met betrouwbare en deskundige partners uit ons netwerk om tot het meest optimale resultaat te komen voor onze klant.

Ontmoet het team

Toegankelijk & Duidelijk

Dit uit zich in de manier waarop wij met onze klanten communiceren en praktische en duidelijke oplossingsscenario’s aandragen. Dit zelf ervaren? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Toegewijd & Persoonlijk

Dit uit zich in de manier waarop wij oprechte aandacht besteden aan onze klanten en bereikbaar zijn wanneer dat nodig is. Dit zelf ervaren? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Proactief & Ondernemend

Dit uit zich in de manier waarop wij handelen in de diverse fases van het juridische traject van onze klanten. Dit zelf ervaren? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Onze visie en missie

Visie
Onze klanten hebben behoefte aan inzicht in de diverse mogelijkheden voor hun specifieke situatie, zowel zakelijk als privé, waardoor zij betere keuzes kunnen maken en eventueel juridische problemen kunnen voorkomen.

Missie
Perspectief bieden staat bij ons centraal, omdat wij mkb-ondernemers en particulieren met juridische vraagstukken perspectief willen bieden door hen praktische en duidelijke oplossingsscenario’s te geven, waardoor zij betere keuzes kunnen maken en eventuele juridische problemen kunnen voorkomen.

Meer weten?

Vraag een gratis advies gesprek aan en ontvang antwoorden op al je vragen