Advocaat bij Van Riel

Over Tom

Tom is sinds 2009 advocaat en nu partner bij Van Riel advocaten. Tom heeft als jurist ruime ervaring. Zo heeft hij als senior gerechtssecretaris gewerkt bij de rechtbank Breda. Daarna heeft hij als advocaat gewerkt bij een gerenommeerd kantoor in Breda. Zijn klanten omschrijven hem als een zeer aangename en toegankelijke man waarbij Tom graag snel tot de kern van een kwestie door dringt.

In zijn aanpak toont Tom zich bijzonder pragmatisch. Hij staat garant voor een helder advies gecombineerd met een daadkrachtig optreden.

Tom heeft een brede procespraktijk. Hij adviseert commerciƫle ondernemers met name op het gebied van arbeidsrecht, intellectueel eigendom en aansprakelijkheidskwesties. Ook voor de particulier is hij de advocaat waar de klant volledig op hem kan rekenen. Naast arbeidszaken en aansprakelijkheidskwesties heeft hij ruime ervaring en bijzondere affiniteit met familie- en strafzaken.

Tom van Riel heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Ontmoet het team

Heb je inhoudelijke vragen?

Vraag een gratis intakegesprek aan en ontvang antwoorden op al je vragen.